Menu

Användarbetyg: 0 / 5

Markera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktivMarkera som inaktiv
 

Porttelefon

Porttelefoni och tagstags

 

I vår förening har vi valt porttelefoni med "tags". 

Detta innebär att man kopplar ett eller två mobilnummer till systemet. När man får besök, ringer den besökande upp från porten till den boendes privata telefon.

Instruktioner för porttelefonen för oss boende och besökare finner du längst ner på sidan.

Alla portar är i och med detta låsta dygnet runt. Tagsen kommer framöver även att fungera på sopbehållarna på gården och förhoppningsvis för bokning av tvättstuga.

Boende erhåller tre (3) stycken tags per lägenhet. Vill man ha flera tags så betalar man dessa själv (50 kr/tag) direkt till styrelsen, ta helst med jämna pengar.

Extra tags kan du beställa antingen via nedanstående mailformulär, eller lägga en lapp med ditt namn, adress, lägenhetsnummer, mobilnummer och e-postadress i postlådan vid Tämnarvägen 14 (gaveln). Tagsen kvitterar du ut i föreningslokalen, Tämnarvägen 14, gaveln den första tisdagen i månaden 18.30-19.00.

 

Lämna inte tagsen i retur till styrelsen vid flytt, dessa är att betrakta som nycklar och ska överlämnas till den/de som ska flytta in i bostaden.

För att hålla kostnaderna nere (ingen avgiftshöjning är budgeterad i samband med detta) har vi valt denna installation i dagsläget. Framöver är förhoppningen att även tvättstugor, övernattningsrummet, Molokarna, grovsoprummen, returpapersrummen, källare och cykelförråd att omfattas.

Fyll i nedanstående mailformulär när du vill:
• Beställa tags
• Meddela vilket/vilka mobilnummer du vill koppla till porttelefonen
• Göra en felanmälan på porttelefonen
• Göra en felanmälan på en tags

OBS, Du ska INTE kontakta förvaltaren eller jouren för ovan punkter!

.................................................................................................................................................................................................................................................


    Mailformulär gällande Porttelefoni och Tags

  

 

 .................................................................................................................................................................................................................................................

Instruktioner för porttelefonen:
» För oss boende «

» För besökare «


 

 

Copyright © Brf Hjälmaren-Sköntorp 2015  |  Sidan är byggd av Stig Sjölinder / StigData.se

Go to top